Suomalaiskeksintö MEATER sopii liikelahjaksi, henkilökunnan muistamiseen ja kenelle tahansa ruuanlaitosta kiinnostuneelle

 

MEATER-paistomittari on kasvattanut suosiotaan uraauurtavan teknologiansa ansiosta maailmalla. Viisi vuotta sitten joukkorahoituksessa 2,7 miljoonaa dollaria kerännyt innovatiivinen paistomittari  on ollut hienossa kasvuvauhdissa.

Raahessa syntynyt ja Tampereen yliopiston käynyt Teemu Nivala kyllästyi langallisiin paistomittareihin ja mietti, onko mahdollista tehdä tuote jota on helpompi käyttää. Palaneet rasvaiset piuhat, irronneet johdot paistoksia käännettäessä tai uunin/grillin/savustuspöntön luukun välissä oleva johto ei ollut keksijän mieleen. Syntyi täysin langaton MEATER-paistomittari, joka työllistää nykyisin kymmeniä työntekijöitä. Globaalisti myynnissä oleva tuote tuli keksijän äidin yrityksen myyntiin Suomeen heti joukkorahoitukseen menneiden toimitusten jälkeen. Olemme iloisia saadessamme palvella samoja asiakkaita jo kolmattakin kertaa ja uudet asiakkaat ovat tervetulleita onnistumaan lihojen ja kalojen kokkauksissa MEATERin avulla.

 

Lahja, joka ei unohdu hyllynpohjalle

 

Monet lahjat jäävät komeroon käyttämättöminä, valitettavasti.  Mitä jos valitsisit  lahjan, jolla on oikeasti käyttöä? MEATER langaton paistomittari on tuote, jolle tulee taatusti käyttöä läpi vuoden. Kaunis design ja loistavat ominaisuudet ilahduttavat ja lahja on taatusti muistamisen arvoinen.

 

Palkitse henkilökuntasi MEATER-paistomittareilla

 

MEATER sopii hyvin liikelahjaksi, henkilökunnan muistamiseen tai vaikkapa erilaisiin arvontoihin.

Lahja ilahduttaa myös koko perhettä – siitä on iloa viikoittaisessa kokkailussa sisätiloissa uunissa tai paistinpannulla, kesän grillaushetkissä ja savustuksissa. Kuten sanotaan: paras lahja on sellainen, jolle on tarvetta ja tämän vuoksi tällainen lahja muistetaan pitkään.

Lahjaksi annettu IoT-tuote, langaton paistomittari innostaa myös nuorisoa. Sosiaalisessa mediassa jaetaan paljon MEATER-aiheisia kokkailukuvia, ja erityisesti laite kasvattaa suosiotaan nuorten keskuudessa. Mikä onkaan trendikkäämpää kuin paistaa hyvin valikoitua ja valmistettua ruokaa – sekä napata siitä edustava kuva someen? Älä siis kuvittele, että ”apukokki” soveltuu vain äitien ja isien keittiöihin, sen käytöstä nauttivat kaikenikäiset!

 

Tilaa MEATER -paistomittareita yrityksellesi omalla logolla painatettuna

 

Tiesitkö, että MEATER-paistomittarin voi tilata yrityksen logolla painatettuna? Jos haluat muistaa henkilökuntaasi, tai vaikkapa pitkäaikaista yrityskumppaniasi aivan erityisellä lahjalla, voit nyt tilata MEATER-paistomittareita yrityksen logolla brändättynä. Nämä tilaustyönä toimitettavat langattomat paistomittarit tulevat varmasti käyttöön ja teet työntekijöihisi tai yrityskumppaneihisi lähtemättömän vaikutuksen.

 

MEATER, MEATER+ vai MeaterBlock? Näin mallit eroavat

 

Voit valita tällä hetkellä kolmesta eri vaihtoehdosta tarpeisiisi parhaan – tavallisen MEATERin, pidemmällä kantomatkalla varustellun uudemman MEATER+:n tai MeaterBlock:in, kokonaisen paistotukiaseman neljällä eri mittarilla.

 

MeaterBlock soveltuu erityisesti usean eri ruuan kokkailuun!

 

Jos haluat yllättää  parhaimman kotikokin – tai ihan vaan ystäväsi – MeaterBlock on oiva valinta. Neljä eri mittaria tarkkailevat eri lihojen, kalaruokien tai vaikkapa joulukinkun lämpötilaa samanaikaisesti puhelimella tai tabletilla.

 

Tilaa MEATER langaton paistomittari suoraan keksijän perheen yritykseltä

 

Paistomittari toimii täysin langattomasti ja lihan sekä kalan valmistusta on helppo seurata puhelimesta tai tabletilta. Kätevää ruuanlaittoa ei enää häiritse turhat johdot. Ruoanvalmistuksessa paistolämpötilojen mittaamista on tehty aina mutta koskaan se ei ollut näin helppoa. Mehevät paistokset onnistuvat aina.

Saat laadukasta palvelua ja nopeat toimitukset. Ota yhteyttä!

Meatersuomi Oy

Eija Nivala 050 411 7119

myynti@meatersuomi.fi

 

1Paina MEATER lihaan
2Valitse asetukset
lihalle applikaatiosta
3Aloita paistaminen ja seuraa applikaatiosta
MEATER applikaatio
arvioi kypsymisajan,
sekä kuinka kauan
lihan tarvii vetäytyä.
Nauti!